Arbeta hos oss

Vi är en relativt liten myndighet med ett stort och viktigt uppdrag. Vi är ungefär 40 medarbetare. Här arbetar du tillsammans med kollegor från många olika bakgrunder - allt från juridik och statskunskap till journalistik och kommunikation. Hos oss får du arbeta med både dagsaktuella frågor och mer långsiktiga - allt med den gemensamma nämnaren att stärka yttrandefriheten, mångfalden och tillgängligheten på mediemarknaden.

Lediga tjänster

Enhetschef

Vi söker nu en enhetschef till Enheten för ansökan. På enheten för ansökan arbetar ett tiotal medarbetare med ärenden och utredningsuppdrag gällande tillståndsfrågor och mediestöd.

Som enhetschef deltar du i myndighetens ledningsgrupp. Du leder och fördelar arbetet inom din enhet och driver ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Du formulerar och arbetar med fastställda mål för verksamheten och medarbetarna samt ser till att verksamheten når målen. Du följer upp arbetet inom enheten och analyserar resultat. Du samarbetar med andra myndigheter och övriga intressenter. Du rapporterar till generaldirektören.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tidsbegränsad chefsuppgift.

I denna rekrytering av enhetschef samarbetar Myndigheten för press, radio och tv med Jefferson Wells.

Sista ansökningsdag är 26 september.

Läs mer och sök tjänsten